10:28, pet, 19. Apr

Na Snagi uvajajo elektronske račune





Nedavno izvedena raziskava zadovoljstva med Snaginimi uporabniki je pokazala, da si želijo še bolj enostavnega poslovanja z njihovim podjetjem, zato s 1. oktobrom uvajajo elektronske račune, in sicer prek portala www.komunala.info. Do portala je mogoče dostopati prek njihove spletne strani (www.snaga-mb.si), kjer pod zavihom Podpora uporabnikom najdete povezavo na portal in nekaj praktičnih nasvetov, kako portal uporabljati.

Snagasnaga

Za prvo prijavo potrebuje stranka novo položnico, ki jo je prejela od Snage. Na položnici poišče številko odjemnega mesta in svojo šifro. Za uporabo portala je potreben še naslov elektronske pošte stranke. Na portalu komunala.info si nato izdela svoje uporabniško ime in geslo za dostop in uporabo storitve. Prijava ji omogoča pregled stanja plačanih in odprtih zneskov do njihovega podjetja, prijavi pa se lahko tudi na prejemanje elektronskih oziroma E-računov. V kolikor se stranka odloči, da želi od Snage v prihodnje prejemati E-račune, bo svoje obveznosti do njihovega podjetja že prihodnji mesec lahko poravnala prek svoje spletne banke, kjer jo bo čakal E-račun.

Storitev je namenjena njihovim neposrednim strankam, torej tistim, ki jim mesečno pošiljajo položnice. Za tiste stranke, ki dobijo storitev ravnanja z odpadki obračunano s strani upravitelja večstanovanjskih stavb, ostaja način plačevanja nespremenjen.

Storitev E-računa bodo v prihodnjih mesecih še nadgrajevali, v kolikor pa stranke potrebujejo dodatno pomoč, so za vsa pojasnila dosegljivi v času uradnih ur (v ponedeljek, sredo in petek med 8. in 14. uro ter po telefonu do 14. ure, v torek in četrtek pa med 8. in 16. uro) tudi v njihovi informacijski pisarni. Prepričani so, da bo z uporabo spletnega portala komunala.info in E-računa poslovanje z njihovim podjetjem še bolj enostavno in da se bodo stranke z veseljem vključile v nov, uporabniku prijazen in enostaven sistem, s katerim zaradi manjše porabe papirja skupaj prispevajo tudi k ohranjanju naše zelene narave.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.