00:21, sob, 14. Sep

So to najslabša božična darila?





Božično obdobje prinaša radost, veselje in pričakovanje, vendar včasih tudi presenečenja, ki jih ne bi želeli doživeti. Ena od teh neprijetnosti so zagotovo najslabša božična darila.
Gospodinjski pripomočki

Nič ne kriči “najslabše darilo” bolj kot nepričakovan kuhinjski pripomoček. Nikomur se ne zdi čarobno odpreti darila in odkriti paket s čistilnimi krpicami ali posodo za shranjevanje živil.

Živali

Presenečenje v obliki živega bitja je lahko neprijetno presenečenje. Darovanje živali zahteva veliko odgovornosti in skrb, ki je morda niso pripravljeni sprejeti

Oblačila

Oblačila so odlično darilo, če poznamo okus in velikost prejemnika. Toda darilo, ki je ali premajhno ali preveliko, lahko pusti pekoč občutek nerodnosti. Prav tako izogibajmo oblačilom z nenavadnimi vzorci ali napisom, ki bi lahko bili neprimerni.

Fitnes karta

Fitnes oprema ali članstvo v fitnesu lahko pošlje napačno sporočilo, še posebej, če oseba ni izrazito izrazila želje po tem. Razmislite o tem, kako bi se lahko obdarovanec počutil ob prejemu takšnega darila.

Seti za osebno higieno

Geli za tuširanje, mila in seti za osebno higieno so pogosto varna izbira darila, vendar le, če jih izberemo premišljeno. Klasični vonji in blagovne znamke, ki so dobro znane, so v redu, vendar izogibajmo se eksotičnim vonjem ali neznanim znamkam, ki bi lahko povzročile alergijske reakcije.

Darilni boni

Darilni boni so čudovito darilo, vendar le, če so prilagojeni interesom obdarovanca. Če nekoga, na primer, ne zanima ribolov, potem darilni bon za trgovino z ribiško opremo ne bo prav nič veselje.

Knjige

Knjige so odlično darilo, vendar le, če poznamo okus bralca. Izogibajmo se poslanstvom, ki bi morda bile neprimerne ali v nasprotju z njihovimi prepričanji.

Izbira daril je umetnost, ki zahteva pozornost do podrobnosti in poznavanje oseb, ki jim bomo darilo namenili. Če želimo, da bo darilo pristno in sprejeto z veseljem, je ključno upoštevati interese, okus in potrebe obdarovanca

Kaj pa je najbolj neposrečeno darilo, ki ste ga prejeli vi?

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.