13:17, pet, 5. Jul

Sodnik je za Maročana, osumljena kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, odredil pripor





Državljana Maroka, ki ju policija obravnava zaradi suma kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, so včeraj privedli pred preiskovalnega sodnika, ta pa je zanju odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Kriminalisti še nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja.

Spomnimo, da so ljubljanski policisti bili v sredo zjutraj obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost na območju Tabora v Ljubljani. Na kraj dogodka so napotili več patrulj. Tam pa so ugotovili, da je neznana oseba na eni izmed zelenic na tleh zadrževala žensko, nato pa v družbi s še eno osebo zbežala s kraja.

Policisti so nato na podlagi podanega opisa v bližini prijeli 26-letnega državljana Maroka, ki so mu zaradi suma storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost odvzeli prostost. Prav tako so prostost odvzeli prostost tudi 23-letnemu državljanu Maroka, ki ga sumijo pomoči pri dejanju.

Policisti so že včeraj izpostavili, da podrobnosti o kaznivem dejanju zaradi preprečitve ponovne viktimizacije žrtve in interesa preiskave, ki še intenzivno poteka, ne morejo pojasnjevati, da pa bodo pa o vseh okoliščinah in ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.
Vir: sta

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.