01:18, sre, 24. Apr

Sofinanciranje kadrovskih štipendij





Obveščam vas, da je Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je 9. 8. 2013 objavil javni razpis za neposredno sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem za šolsko/študijsko leto 2013/2014. Rok za oddajo vlog je do vključno 31. 3. 2014 oziroma do porabe sredstev.
Neposredno sofinanciranje kadrovskih štipendij je namenjeno delodajalcem, ki bodo štipendije izplačevali od vključno šolskega/študijskega leta 2013/2014 do zaključka izobraževanja po javno veljavnih izobraževalnih programih poklicnega in srednješolskega izobraževanja, študijskih programih višjega izobraževanja, dodiplomskih in podiplomskih magistrskih ali doktorskih študijskih programih.

Višina sofinanciranja sklada znaša 50 % dodeljene in izplačane kadrovske štipendije, vendar največ v višini 30 % minimalne plače.

Štipenditor je dolžan s štipendistom, za katerega je prejemal sofinanciranje, najkasneje v treh mesecih po zaključku izobraževanja skleniti pogodbo o zaposlitvi. Štipenditor mora s štipendistom pogodbo o zaposlitvi skleniti s polnim delovnim časom vsaj za toliko časa, kolikor je trajalo neposredno sofinanciranje kadrovske štipendije tega štipendista.

Več informacij dobite na spletnih straneh Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije ali na tel.: 01 434 10 81.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.