06:21, ned, 28. Jul

Šok: Je možno, da so Mateja Periša videli v Nemčiji?





O pogrešanemu Mateju Perišu iz Splita, za katerim se je v noči med 30. in 31. decembrom lani v Beogradu izgubila vsaka sled, še vedno ni sledi.

Manekenka iz Hrvaške je na družbenih omrežjih povzročila splošno zmedo, ko je na Instagramu objavila, da je videla Splitčana v Münchnu, poroča Srbski kurir.

Po poročanju Kurirja je hrvaška manekenka v zgodbah na Instagramu zapisala, da je v bavarski prestolnici opazila moškega, ki je, kot trdi, “isti kot Matej”.

Videla ga je pred nekdanjo restavracijo Opatija

Pravkar sem trikrat v središču Münchna srečala osebo, ki je videti enako kot on, je zapisala manekenka, pri čemer se je sklicevala na Mateja Periša. V isti objavi je že prej vprašala, ali kdo ve, kako visok je Matej Periš. “Fant, ki sem ga spoznala, je visok približno 183 cm, morda višji,” je zapisala.

Navedla je še, da je videla moškega, zelo podobnega Mateju, ko je stal pred nekdanjo restavracijo Opatija in dvigoval denar na bankomatu. Vse, ki vedo, kako visok je Matej Periš, je prosila, naj se ji oglasijo preko Instagrama: “V izogib zmedi, če je kdo obveščen, naj mi to sporoči v zasebna sporočila. Kako naj se obrnem na pristojne organe,” je zapisala manekenka, katere identitete srbski Kurir ni objavil.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.