06:21, pet, 5. Jul

Šport Maribor išče najemnika, ki bo na košarkarskem igrišču v Mariboru postavil drsališče





Podjetje Šport Maribor je objavilo javno zbiranje ponudb za najem košarkarskega igrišča Iva Daneua v Mladinski ulici, kjer se v zimskem času načrtuje postavitev drsališča.

Družba Šport Maribor iz Skupine Javnega holdinga Maribor je objavila javno zbiranje ponudb za najem nepremičnine – košarkarskega igrišča Iva Daneua – z namenom postavitve drsališča v zimskem času. Športna površina na naslovu Mladinska ulica 29 v Mariboru, ki je predmet oddaje, je velika 300 kvadratnih metrov.

Izbran bo tisti, ki bo ponudil najvišjo najemnino za obdobje treh mesecev

Predviden je najem za 3 mesece, ko bo na tej površini urejeno montažno drsališče. Za oddajo nepremičnine se je Šport Maribor odločil, da na njej zagotovi živahno dogajanje tudi v času izven sezone košarke na prostem, sporočajo iz podjetja.

Med kandidati za najem bo izbran tisti, ki bo ponudil najvišjo najemnino za obdobje treh mesecev. Najemnik bo moral zagotoviti postavitev drsališča in po koncu zimske sezone oziroma najpozneje do 15. 3. 2024 tudi njegovo odstranitev.

Rok za oddajo ponudb je 7. 11. 2023 do 24. ure. Pred tem je mogoč ogled nepremičnine kadarkoli, saj se nahaja na prostem. Podrobnejše informacije so dostopne v dokumentu na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.