10:53, čet, 25. Apr

Srce parajoče besede žene pokojnega Grilca: “Samo upam, da kjerkoli je, bo počakal na nas, da bomo lahko ponovno skupaj, nekoč, nekje …”





Žena našega vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca, ki je v nesreči v Avstriji življenje izgubil prejšnji teden, Nina Grilc, je tragično preminulemu soprogu na Instagramu namenila srce parajoč zapis.

“Težko je to pisati v pretekliku, ker moji možgani še vedno ne dojemajo, čakajo, da se vrne domov. Marko je bil za nas vse. Nekateri pravijo, da Instagram ni realnost, za nas ni niti 10 odstotkov tega, kako neverjetno je bilo naše življenje z njim. Bil je oče brez primere, ne le na snegu, tudi v življenju. Če si je Emma želela šivati, je izbrskal tutorial in ji naredil obleko. Oboževal jo je in ji dal vedeti, da je zvezda. Bil je Maxxov idol, najboljši prijatelj … Če so v šoli govorili o krompirju, je Maxx našel pot, da svojega očeta vključi v pogovor kot junaka, ki zmore vse. Zame je bil absolutna ljubezen mojega življenja od prvega dne, ko sem ga spoznala.”

“V zadnjih dvanajstih letih sva veliko prestala in dajal mi je občutek ljubljenosti, cenjenosti, sposobnosti in samozavesti, tako hvaležna, da ga imam. Imela sva življenjske načrte, skupaj … Kočo v gorah, ko se postarava in veliko več. Bil je tako hvaležen za vse. Še zdaj lahko vidim, kako se mu razjasni pogled, ko mu prinesem jutranjo kavo. Pogledal bi me in rekel: Tako sem srečen s tabo, če bi vedel, da je zakon tako krasen, bi se poročil že pred desetimi leti,” je še zapisala visoko noseča Nina.

“Oboževal je življenje in cenil vsako sekundo, po poškodbi hrbta ni bilo besed, ki bi opisale njegovo bolečino … To življenje brez njegovih objemov in smeha, njegove brezpogojne ljubezni, moči, smisla za humor … Samo upam, da kjerkoli je, bo počakal na nas, da bomo lahko ponovno skupaj, nekoč, nekje,” še še na koncu zapisa dodala njegova žena. Par je imel dva otroka, s tretjim pa je Nina trenutno noseča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Grilc (@ninakay)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.