02:22, pet, 29. Mar

Sredi “popolnega lockdowna” nekatere trgovine danes odprle vrata





Od prvega aprila pri nas velja tako imenovani “lockdown”. S tem datumom so se tudi zaprle vse trgovine z oblačili in obutvijo, ter vse ostale neživilske trgovine, razen izjemen, ki jim je ukrep med “lockdownom” dovolil imeti odprta vrata.

FOTO: Pixabay.com

Že včeraj smo poročali, da Trgovska zbornica Slovenije zahteva odprtje vseh trgovin, saj se tam okužbe naj ne bi širile. “V času epidemije se je izkazalo, da trgovina ni tvegana dejavnost za okužbe s COVID-19 in nikoli ni predstavljala vira okužb. To dokazujejo tudi rezultati hitrih testiranj, ki jih je TZS izvedla skupaj z Ministrstvom za zdravje in zunanjimi mobilnimi izvajalci,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Odpirajo se otroške trgovine 

Trgovina z otroško opremo Pikapolonica je danes zjutraj tako odprla svoja vrata. Ob tem so vsem sledilcem na Facebooku sporočili: “Z največjim veseljem sporočamo, da v sredo, 7. 4. 2021, odpiramo prodajalne Pikapolonica! Sedaj bo mogoče nakupovati otroške vozičke, avtosedeže, pohištvo za otroško sobico, kolesa, avtomobile na akumulator in še in še.”

? Juhuhuhu, jutri odpiramo prodajalne Pikapolonica! ?

Z največjim veseljem sporočamo, da v sredo, 7. 4. 2021, odpiramo…

Objavil/a Pikapolonica – vse za otroka dne Torek, 06. april 2021

Medtem ko je večina trgovin s pohištvom vrata imela odprta vse od začetka “lockdowna”, pa je Ikea te dni bila zaprta. A le do danes. Včeraj so namreč na družbenih omrežjih sporočili, da se odpirajo, a pozivajo da se stranke držijo ukrepov, svoj termin obiska v njihovi trgovini, pa rezervirajo.

Hej! 8. aprila zopet odpiramo vrata svoje trgovine! Preveri proste termine, rezerviraj svojega in nas obišči – veselimo se tvojega obiska! ? www.IKEA.com/si/sl/stores/rezerviraj-svoj-termin-pubd9dc0590

Objavil/a IKEA dne Torek, 06. april 2021

Baby Center Slovenija je prav tako sporočil, da so stranke ponovno dobrodošle v njihovih trgovinah: “Dragi naši, sporočamo vam super novico.Od srede, 07.04. nas ponovno lahko obiščete v naših poslovalnicah.”

?? Dragi naši, sporočamo vam super novico. ???
Od srede, 07.04. nas ponovno lahko obiščete v naših poslovalnicah. ??❤️….

Objavil/a Baby Center Slovenija dne Torek, 06. april 2021

Kik Slovenija je sicer priljubljena nizocenovna trgovina in mnogi so se spraševali ali je te dni odprta. Do danes so bili zaprti, zdaj pa ponovno odpirajo vrata: “Veseli smo, da bomo lahko ponovno z vami.” A opozarjajo in prosijo kupce, da se držijo ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa.

‼ POMEMBNO OBVESTILO ‼
Od jutri, 7. 4. dalje, so naše trgovine ponovno odprte.
Veseli smo, da bomo lahko ponovno z vami…

Objavil/a KiK dne Torek, 06. april 2021

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.