21:15, tor, 16. Apr

Sredi Ptuja se je odprla nova trgovina, ponudba res raznobarvna in raznolika





Na Ptuju je danes vrata ponovno odprla trgovinica Maškara.

Počasi že prihaja peti letni čas, čas v letu, ki se ga še posebej veselijo vsi Ptujčani in okoliški prebivalci, saj se lahko prelevijo v kakršnokoli masko in karakter. Pred vrati je namreč obdobje pusta.

Nahajajo se v centru Ptuja

“To je že praktično tradicija, začeli smo leta 2020, smo rekli da bomo nadaljevali. Vmes nas je malo presenetila korona, smo morali fizično trgovino zapret, smo bili samo na spletu. Letos pa smo našli lep prostor sredi centra Ptuja, zraven kazinoja in nadaljujemo zgodbo fizične trgovine. Da lahko ljudje pridejo kostum poskusiti,” nam zaupajo v trgovinici Maškara.

Kot še dodajo, so odprti od ponedeljka do sobote od 10. do 20. ure, ter v tem času na voljo za nasvete strankam: “Imamo od tematskih zadev, do mask, do kostumov, dodatkov za otroke, odrasle, pravzaprav za vse generacije.” Trgovina bo odprta vse do meseca marca.

Ozračje na Ptuju je v času pusta prav posebno 

Ljudje so vzhičeni zaradi pusta, na Ptuju je ozračje res drugačno, posebno, kar jih veseli. “Imamo nekaj kostumov tudi za dojenčke,” nam še povedo. Na vprašanje kaj je najbolj priljubljeno pa odgovorijo: “Najbolj so iskane kakšne tematske zadeve za odrasle karakterji iz filmov. Pa potem klasične maske, policisti, vojaki tudi zdravniki. Pri otrocih pa je priljubljeno tisto kar vidijo na televiziji. Od Maše in medveda, do Sonica, Spidermanov in ostalih junakov.”

Želijo osrečiti vsako stranko 

Trudijo se, da zadostijo vsem željam, zaloge imajo dosti, še povedo. Njihov cilj pa je, da z maskami osrečijo vsako stranko, ki pride: “Vsaki stranki ki pride se posvetimo, če ne najde želenega se potrudimo da poiščemo nekaj drugega, da gre iz trgovine polnih rok in srečna.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.