02:01, pet, 29. Mar

Štefan Žvab odvihral iz soočenja na BK TV





Na včerajšnjem soočenju županskih kandidatov občine Šentilj je beseda tekla tudi o prenašanju občinskih sej, kjer se je aktualni župan Štefan Žvab zapletal v pogovoru z voditeljico soočenja, ko ga je povprašala, kjer lahko občani gledajo seje občinskega sveta.

Župan Štefan Žvab se je odgovoru izmikal oz. odgovor večkrat spremenil, povedal pa, da so seje snemane in da, če jih želijo občani videti, naj zaprosijo za informacije javnega značaja. Prav tako je voditeljici zatrdil, da so seje objavljene javno na spletni strani občine Šentilj, po tem ko ga je večkrat vprašala kje lahko pretekle seje občani pogledajo.

Med oddajo so v uredništvu preverili ter ugotovili, da občinske seje niso objavljene na spletni strani Občine Šentilj, zato ga je voditeljica ponovno pozvala, da pojasni, kje so arhivirane oz. shranjene. Odgovoril je, da naj se v uredništvu bolj potrudijo pri iskanju, zato ga je ob koncu oddaje prosila, če je pripravljen po koncu soočenja, nam in protikandidatkama pokazati, kje na občinski strani lahko občani najdejo občinske seje, saj namreč zatrjuje, da so te na ogled.

Najprej povedal, da bo pokazal kje so seje, potem pa odvihral iz prostorov

Pred kamerami je potrdil, da bo to seveda storil in pokazal, a obljube po tem, ko so kamere ugasnili, ni držal in odvihral iz studia BK TV. Odhod župana torej ni bil nič kaj gentlemanski, saj je kandidatki in voditeljico pustil na cedilu in brez pojasnila.

Celotno soočenje pa si lahko ogledate tukaj:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.