02:25, sob, 6. Jul

Številne novosti v garažni hiši Lent, odprli bodo tudi slaščičarno





Posodobitve v Garažni hiši Lent in snovanje novih vsebin na lokaciji mestne tržnice.

Omogočeno tudi kartično plačevanje, v kratkem tudi z aplikacijo Easypark

V garažni hiši Lent, ki je s 1. junijem letos prešla v last Mestnih nepremičnin iz Skupine JHMB, se pospešeno odvijajo različne posodobitve. Garažna hiša je po uvedbi novega in zelo dobro sprejetega cenika znižanih cen parkirnin bistveno povečala obiskanost. Medtem, ko je že skoraj v celoti obogatena z novo LED razsvetljavo, ki uporabnikom bistveno izboljšuje preglednost in tudi daje večji občutek varnosti, je zdaj prišlo tudi do dograditve plačilne blagajne.

Ta je do sedaj omogočala zgolj gotovinsko plačevanje, od danes, 5. julija, pa je mogoče plačilo tudi z bančnimi karticami, tako na blagajni kot tudi na novem izhodnem terminalu pred zapornico. S tem se bo izboljšala tako pretočnost prometa skozi izhod kot tudi uporabniška izkušnja za imetnike bančnih kartic.

VIR: JHMB

Gre za prvo fazo posodobitve parkirnega sistema, saj k temu kmalu sledi še dograditev za možnost plačila z aplikacijo Easypark in prav tako možnost vstopa in izstopa iz garažne hiše za abonente brez prislanjanja kartice na terminalih z videoparking sistemom.

Obeta se slaščičarna-kavarna in številni priložnostni dogodki na ploščadi tržnice

Mestne nepremičnine snujejo tudi številne druge posodobitve objekta, s katerimi želijo spodbuditi ter povečati ponudbo lokalno pridelane domače hrane z uporabo garaže in tovornega dvigala za branjevce in prodajalce, prav tako za obiskovalce tržnice, novega mlečno mesnega paviljona in trgovske etaže. V pričakovanju je tudi skorajšnji javni poziv za zbiranje ponudb za najem in otvoritev slaščičarne – kavarne, ki je v celoti opremljena in pripravljena za takojšnji zagon, prav tako pa sledi še posodobitev starega mlečno-mesnega paviljona z umestitvijo novih vsebin ter pričetek snovanja dogodkov na ploščadi pred trgovsko etažo.

Le ta je ena najlepših teras in razglednih točk ob nabrežju Drave, ki ob tem predstavlja neposredna vrata na novi Lent in vez v kulturno četrt Minoriti ter staro mestno jedro. Nove vsebine skorajšnjega vrta slaščičarne in kavarne ter organizirani dogodki na odprtem delu ploščadi jo bodo povsem na novo osmislili in obogatili, s čimer bo postala prepoznavna točka mesta in njegovega življenja na Lentu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.