20:18, sob, 27. Jul

Ta astrološka znamenja naj bi bila pravi izziv za razvijanje prijateljskih odnosov





Ne moremo reči, da so ljudje, rojeni v določenih znamnejih, slabi prijatelji ali pa večinoma prepirljivci, s katerimi ne želite imeti opravka.  A zdi se, da so nekateri vendarle malo bolj nagnjeni k temu, da hitro zanetijo ogenj prepira ali pa se predajajo rajši drugim stvarem kot pa prijateljstvu in razumevanju.

Poglejmo, kaj pravijo zvezde, zakaj nekatere lastnosti prej najdemo pri enih kot pri drugih.

Oven

Ovni imajo radi izzive in velikokrat se zaženejo v kako situacijo, kot da gre za boj. Trmoglavi so in velikokrat prepričani, da njihov prav velja, od drugih pa ne. In če se spravijo k prepiru, so prepričani, da morajo pokazati premoč. A v resnici znajo biti kar precej mehki, le prav jih morate zasukati.

Bik

Če kdo, potem pa so biki res trmasti. Vztrajali bodo pri svojem. To  pa pomeni, da ne bodo popuščali, ampak trmoglavili do konca. No, lahko tudi zacepetajo in odidejo, a pri tem ne bodo priznali poraza. Prav tako kot drugi, so lahko dobri prijatelji. In če razumete, da morajo najprej pri kaki tematiki skozi proces trme, preden se omehčajo, je z njimi lažje shajati.

Dvojčka

Mnogokrat rečemo, da za dvojčke velja, da imajo dve osebnosti. Včasih se pravzaprav niti sami  s seboj ne strinjajo. Zjutraj mislijo eno, popoldan pa drugo. In strašno radi imajo razprave, ki se lahko razvlečejo v argumentiranje in dokazovanje, kdo ima prav in kdo ne. Dajte jim veselje z dobro in jasno komunikacijo in vse bo v redu.

Levi

Levi so lahko skorajda samovšečni, saj so radi v središču pozornosti. če jih imate za prijatelje in ste včasih kar utrujeni od tega, da se znova in znova trudijo, da se govori o njih, ne pa o vas, ker pač mislijo, da so najpomembnejši, vas razumemo.  Lahko jih namenite kako lepo besedo, pri neprijetnostih pa le povejte, da bodo dobili več pozornosti, ko bodo dobre, ne pa slabe volje.

Škorpijon

Vodi jih strast, zelo intezivno čutijo, kar pa radi tudi pokažejo. Tako da vam bodo pokazali tudi, ko se ne strinjajo z vami. Pri pogovorih velikokrat hočejo razčistiti stvari za vsako ceno, kar pa ni vsakomur po godu. Kaj kmalu se zaradi tega lahko znajdejo v hudi razpravi, ki jo vodijo čustva, ne pa razum. V takem primeru jim pustite nekaj časa, da se ohladijo.

Kozorog

Nikar ne mislite, da kozorogi ne morejo biti dobri prijatelji. Lahko so, le da ne bodo tega kar tako pokazali, saj so osredotočeni velikokrat bolj na cilje kot pa na medosebne odnose. Včasih se pri komu zdi, da je zapostavljen. Pa ga le pohvalite in vse bo kmalu v redu. Če pa bo le prehudo tarnal, pa se malo umaknite in mu dajte čas, da vidi bolj svetlo sliko.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.