09:00, pet, 29. Mar

Ta konec tedna v Mariboru Mobility Hackathon 2018





Ta konec tedna bo v Mariboru potekal Start:up Maribor Mobility Hackathon 2018. Čas za prijavo je le še danes, do polnoči.

Start:up Maribor vabi koderje, dizajnerje in bizniserje, da se mu pridružite na Mobility Hackathon Start:up Maribor, kjer se boste povezali z inovativnimi, kreativnimi posamezniki ali ekipami, ki želijo spreminjati življenja nas vseh na bolje. “Vzemi prihodnost v svoje roke in se prijavi!,” pravijo organizatorji.

sm-mobilityHackathon

V treh dneh intenzivnega dela, druženja in zabave bodo oblikovane ekipe razvijale inovativne rešitve s področja mobilnosti, ki temeljijo na sodobnih tehnologijah umetne inteligence, Interneta stvari (IoT), obsežnih podatkov (big data), verige podatkovnih blokov (blockchain), itd.  Prijave so možne le še danes do 23.59. “Pričakujemo prijave motiviranih in z znanjem podkovanih posameznikov in tudi startup ekip, ki si želijo inovirati na področju mobilnosti ter vzpostaviti partnerstva z Zavarovalnico Sava in drugimi uveljavljenimi podjetji iz širše regije,” pravijo organizatorji.

Zakaj sodelovati na Mobility Hackathonu?
Kot so povedali sodelovanje na Mobility Hackatonu ponuja veliko odgovorov na vprašanje zakaj- “Zato, ker boš hitro boš razvij svoji idejo, imel boš možnost soustvarjati inovacije v sodelovanju s projektnimi partnerji, imel boš možnost razviti POC prototip.”

Zmagovalca pa bodo tudi bogato nagradili, saj se mu obeta 3-dnevni all inclusive Paket v Münchenu z udeležbo na Mobility Pioneers konferenci.

Podrobnosti in prijave najdete na https://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/207/mobility-hackathon-2018.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.