00:17, pon, 5. Avg

Takšna je vremenska napoved za prihodnje dni





Danes se bo od zahoda pooblačilo, popoldne bo ponekod že rahlo deževalo. Jutri bo deževno, le v Gornjesavski dolini bo snežilo.

NAPOVED ZA SLOVENIJO
Danes se bo od zahoda postopno pooblačilo. V zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo sredi dneva in popoldne že rahlo deževalo. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13, na severozahodu okoli 3 °C.

Ponoči se bo dež na zahodu okrepil in do jutra razširil na vso Slovenijo. Ob morju bo pihal jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 10, v Gornjesavski dolini okoli 0 °C.

Jutri bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo sprva visoko, le na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank bo lahko snežilo do dolin. Popoldne, zvečer in v noči na nedeljo se bo od severa hladilo, meja sneženja se bo spuščala. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Najvišje dnevne temperature bodo na severu od 1 do 6, drugod od 7 do 10, ob morju okoli 13 °C.

OBETI
V nedeljo bodo padavine oslabele in na zahodu postopno ponehale. V vzhodni Sloveniji bo občasno lahko rahlo snežilo. Hladneje bo, pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem burja.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, hladno in vetrovno.

VREMENSKA SLIKA
Nad večjim delom Evrope je obsežno ciklonsko območje. Vremenska fronta je zajela srednjo Evropo, zahodne Alpe in severno Sredozemlje in bo vse bolj vplivala tudi na vreme pri nas.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.