09:31, ned, 7. Jul

Takšni so bili zadnji dnevi Sabine Mlakar





Sabina Mlakar je bila tista udeleženka resničnostnih šovov, ki so si jo ljudje zapomnili po posebni energiji, hudomušnosti, brez dlake na jeziku je marsikaj marsikdaj tudi povedala. Žal pa je lani hudo zbolela, zdaj pa bitko za življenje tudi izgubila. 

Mnoge je novica o njenem odhodu presenetila, saj je veljala za močno, trdoživo žensko, ki se ni predala kar tako. Po poročanju portala svet24.si je bila taka tudi do konca. Le da ni bila več v soju žarometov in pred kamerami, ampak se je umaknila.

Rak na pljučih je bila diagnoza, ki jo je dobila v začetku prejšnjega leta. Borila se je, bila optimistična. Poleti pa je žal sledil nov udarec, kar dva možganska tumorja je imela. Ponovno se je borila proti bolezni, a proti koncu prejšnjega leta se je po poročanju portala spet pojavil rak na pljučih.

Sabina se je zaradi vse hujših bolečin umaknila od javnosti, bila je na intenzivnem zdravljenju, a ne sama. Pri njenem zdravljenju so jo namreč podprli prijatelji in družinski člani, na portalu svet24.si so še zapisali, da so zanjo skrbeli otroci in partner Franci, podporo ji je nudil tudi Jan Klobasa, ki je bil prav tako kot ona udeleženec resničnostnih šovov. Odmaknila se je od kamer, javnosti, bolezen ji je prinašala hude bolečine. Več o njeni borbi za življenje je zapisano TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.