10:48, čet, 28. Mar

Takšno vreme nas čaka





Danes bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo dopoldne megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 13 °C.

Ponoči se bo pooblačilo na Primorskem ter v južni, do jutra tudi v osrednji Sloveniji, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Burja na Primorskem bo povsod ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 5 °C.

Jutri dopoldne bo v delu Gorenjske, na Koroškem, v Prekmurju ter delu Štajerske delno jasno, ponekod bo dopoldne še megla. Drugod bo oblačno, okoli poldneva bo v zahodnih krajih začelo deževati. Popoldne bo občasno deževalo tudi ponekod v osrednjih in južnih krajih, pooblačilo se bo tudi nad preostalo Slovenijo. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo pretežno jasno, po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla. Burja ob severnem Jadranu bo oslabela.

Jutri bo v sosednjih krajih Italije ter v večjem delu Hrvaške oblačno, drugod bo sprva še deloma jasno, po nižinah tudi megleno. Čez dan se bo postopno pooblačilo tudi drugod, le v krajih vzhodno od nas bo še ostalo deloma sončno. Od juga bo začelo deževati v sosednjih krajih Italije, ob severnem Jadranu ter v Gorskem Kotarju.

Obeti

V noči na petek se bodo padavine okrepile in prehodno zajele vso državo.

V petek in soboto bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo v soboto pogostejše v zahodni polovici Slovenije. V soboto bo ob morju pihal jugo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.