07:15, ned, 25. Avg

Tedenski horoskop: Kje so priložnosti za ljubezen, kaj se bo dogajalo v službi in kateri je vaš srečen dan v tem tednu





Danes je polna luna, ki prinaša s seboj močno energijo, ki bo vplivala na vsa znamenja. Od jutri naprej pa se lahko vse obrne na bolje, poglejte, kako se bo to kazalo pri posameznih astroloških znamenjih.

Danes je čas, ko se boste morda počutili bolj razdražljive ali občutljive. Bodite pozorni na svoja čustva in ne hitite z odločitvami. Od jutri naprej pa se bo sreča obrnila na boljše. Izkoristite ta teden za polno življenje, uresničevanje svojih ciljev in krepitev odnosov. Poglejmo, kaj vas čaka v prihajajočih dneh.

Oven (21. marec – 19. april)

Ljubezen: Tisti, ki ste v zvezi, lahko pričakujete nekaj nesoglasij zaradi vpliva polne lune. Pomembno je, da ohranite mir in se izognete pretiranim reakcijam. Samski pa imate veliko priložnosti za nova poznanstva, še posebej med sredo in četrtkom.
Služba: V službi boste imeli občutek, da morate postoriti še več kot običajno. Ne pozabite si vzeti časa tudi zase, da ne pregorite.
Srečen dan: Četrtek.

Bik (20. april – 20. maj)

Ljubezen: Vezani biki boste ta teden našli način, kako izboljšati komunikacijo s partnerjem, kar bo okrepilo vajino vez. Samski pa se lahko zanesete na stare prijatelje, ki vam bodo predstavili zanimivo osebo.
Služba: Na delovnem mestu vas čakajo novi izzivi, ki pa jih boste uspešno premagali s svojo vztrajnostjo in predanostjo.
Srečen dan: Ponedeljek.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Ljubezen: Ta teden bo za vezane dvojčke poln prijetnih presenečenj, ki bodo okrepila ljubezensko življenje. Samski pa bodite odprti za nepričakovana srečanja, še posebej konec tedna.
Služba: V službi se boste znašli pred odločitvami, ki bodo vplivale na vašo prihodnost. Premislite dobro, preden sprejmete kakršno koli odločitev.
Srečen dan: Petek.

Rak (21. junij – 22. julij)

Ljubezen: Vezani raki boste ta teden potrebovali več časa zase, kar bi lahko partner napačno razumel. Pogovorite se in pojasnite svoja čustva. Samski pa boste imeli priložnost za romantično srečanje med vikendom.
Služba: Na delovnem mestu boste polni kreativnih idej, kar bo navdušilo vaše sodelavce. Ne bojte se izraziti svojih zamisli.
Srečen dan: Sreda.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Ljubezen: Levi v zvezi boste doživeli romantične trenutke, ki bodo še bolj poglobili vašo vez. Samski pa boste pritegnili pozornost osebe, ki si že dolgo želi vaše bližine.
Služba: V službi boste morali sprejeti pomembne odločitve, ki bodo vplivale na vašo kariero. Bodite samozavestni in zaupajte vase.
Srečen dan: Nedelja.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ljubezen: Device v zvezi boste imele občutek, da morate več vlagati v odnos. Poskusite najti ravnovesje med ljubeznijo in svojimi drugimi obveznostmi. Samski pa bodite previdni pri izbiri novih poznanstev.
Služba: V službi boste morali pokazati svojo organiziranost in natančnost, kar bo prineslo pohvale od nadrejenih.
Srečen dan: Torek.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Ljubezen: Vezane tehtnice boste ta teden potrebovale več miru in harmonije v odnosu. Poskrbite, da se boste s partnerjem pogovorili o vseh skrbeh. Samske pa čaka priložnost za novo romanco.
Služba: V službi se boste soočili z nekaj ovirami, vendar jih boste uspešno premagali s svojo diplomatsko naravo.
Srečen dan: Sreda.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Ljubezen: Škorpijoni v zvezi boste doživeli nekaj napetih trenutkov, vendar jih boste s strastjo in odločnostjo premagali. Samski pa bodite pripravljeni na nova poznanstva, še posebej ob koncu tedna.
Služba: V službi se boste morali soočiti z nekaterimi izzivi, vendar bo vaša odločnost pripeljala do uspeha.
Srečen dan: Ponedeljek.

Strelec (22. november – 21. december)

Ljubezen: Vezani strelci boste ta teden občutili močno povezanost s partnerjem, kar bo prineslo več bližine in razumevanja. Samski pa boste našli priložnost za ljubezenski stik na potovanju ali izletu.
Služba: Na delovnem mestu boste polni novih idej, ki jih boste želeli uresničiti. Bodite previdni, da ne prehitevate dogodkov.
Srečen dan: Petek.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Ljubezen: Kozorogi v zvezi boste morali vložiti več truda, da ohranite harmonijo. Pogovor in kompromis bosta ključna. Samski pa bodite odprti za nova poznanstva v krogu prijateljev.
Služba: V službi boste morali pokazati svojo vztrajnost in delavnost. Priložnosti za napredovanje se bodo kmalu pojavile.
Srečen dan: Četrtek.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Ljubezen: Vezani vodnarji boste ta teden želeli več svobode v odnosu. Poskrbite, da partner ne bo razumel vaših želja napačno. Samski pa bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje.
Služba: Na delovnem mestu se boste soočili z novimi izzivi, ki bodo zahtevali kreativne rešitve. Ne bojte se eksperimentirati.
Srečen dan: Sobota.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Ljubezen: Ribe v zvezi boste ta teden občutile več čustvene globine v odnosu. Samski pa boste našli tolažbo in ljubezen v prijateljskih odnosih, ki se lahko razvijejo v nekaj več.
Služba: Na delovnem mestu boste imeli priložnost za napredek, vendar bo potreben pogum, da stopite iz cone udobja.
Srečen dan: Torek.

Želimo vam čudovit teden, poln ljubezni, uspehov in notranjega miru.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.