20:27, sre, 3. Jul

Tekmovali v kuhanju divjačinskega golaža





Minulo nedeljo so pri hotelu Tisa na Pohorju priredili tekmovanje v kuhanju divjačinskega golaža. Tekmovalo je 5 ekip, pridružila se jim je tudi ekipa hotela Tisa.

tekmovanje v kuhanju golaža pri hotelu tisa (11)

Pet tekmovalnih in ena “promocijska” ekipa so kuhali divjačinski golaž v kotličku, vsak po svojem receptu, so ustvarili prave divjačinske golaže. Po besedah komisije, ki je vseh pet oz. 6 vzorcev natančno ocenila, je bilo zanje precej težko delo. Po besedah Roberta Jeršiča iz hotela Tisa, dogodek, ki je sicer tekmovalen, ni v prvi vrsti namenjen temu. “Gre za to, da bi se nekaj na Pohorju dogajajo, da bi zato k nam prišli ljudje,” je dejal Jeršič.

Po končanem tekmovanju je sledila pokušina in veselica skupaj z ansamblom Brloga.

Kdo so bili zmagovalci, izveste v Občinskem informatorju na BK TV, ob 18.30.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.