12:56, sob, 20. Apr

Tekmovalka resničnostnega šova razkrila, da je hudo zbolela





Tekmovalka resničnostnega šova Kmetija Aneta Andollini je povedala žalostno resnico: zbolela je za rakom, zdravnica pa ji je dejala, da je dovolj in da se mora odločiti, ali se bo postavila zase ali pa je ne bo več.

Sama skrbi za oba otroka

Aneta je v temu tednu postala prva dvobojevalka, tako da je v osami v hlevu, tam pa se sooča s preteklostjo. Produkcijski ekipi je v tem času zaupala, da je mati samohranilka, da skrbi sama za oba otroka in da je delala tudi po tri službe, da so lahko dostojno živeli, pišejo v Slovenskih novicah. Povedala pa je še, da je imel v otroštvu več travm.

Nekaj časa je živela z mano, sicer pa v stanovanjski skupnosti, po njenih besedah se z mamo nista vedno razumeli, saj naj bi mama vso jezo na očeta stresala na Aneto. Dejala naj bi ji celo, da bo skočila v Ljubljanico in je ne bo nikoli več videla. Aneta zdaj pravi, da do matere nima zamer.

Spomnila pa se je tudi na bolezni in travme, ki jih je doživljala leta 2019

Najprej je namreč zbolela na možganih, nato pa dobila še raka. Poudarila je, da ji je zdravnica rekla, da je zdaj dovolj. In jo postavila pred odločitev – ali se bo postavila zase in vzela bolezen kot opozorilo ali pa je ne bo več. Aneta je še priznala, da je bil njen največji strah, da bi otroka ostala brez nje in bi morala podoživljati stanje, kot ga je imela sama.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.