20:25, sob, 27. Jul

Tem trem astrološkim znamenjem res lahko zaupate skrivnosti, tudi v koga ste skrivaj zaljubljeni





Vsak od nas ima skrivnosti, ki bi jih rad zadržal zase in jih skril pred drugim ali pa v kakem trenutku kar zakričal in povedal vsem. Saj veste, skrivnost je lahko sladka ali pa precej grenka. In nas lahko teži, dokler je ne povemo vsaj enemu. A komu?

Prijatelju ali prijateljici bomo slejkoprej povedali ali vsaj namignili, da naše srce utripa za nekoga, a si tistemu še ne upamo povedati. Mogoče pa se kdo drug v tem času odloča, koga zaposliti, da ne bo nosil poslovnih skrivnosti naprej, sploh pa ne konkurenci. Mogoče pa imamo skrivnost, ki jo lahko vedo samo nekateri, ne pa vsi. Zvezde pravijo, da imajo ljudje, ki so rojeni v spodaj naštetih astroloških znamenjih, take lastnosti,  ki jih potrebujejo zaupanja vredni ljudje.

Rak (21. junij – 22. julij):
Empatičnost in sočutje: Raki so znani po svoji visoki stopnji empatije. Znajo se vživeti v čustva drugih in razumejo občutljivost osebnih informacij.
Navezanost na družino: Družina je izjemno pomembna za rake. Ker so močno povezani s svojo družino, imajo globoko spoštovanje do osebnih mej in skrivnosti drugih.
Ljubezen in romantika: Rak je odličen varuh skrivnosti ljubezni. Njihova romantična narava in zavezanost partnerju jih naredita za odlične čuvaje ljubezenskih skrivnosti.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Intenzivnost in skrivnostnost: Škorpijoni so naravni varuhi skrivnosti zaradi svoje prirojene skrivnostnosti. So prefinjeni in znajo ohranjati diskretnost.
Zvestoba: Ko pridobijo zaupanje, so izjemno zvesti. Škorpijon se zaveda, kako je zaupanje dragoceno in tega ne bi ogrozil.
Poslovne skrivnosti: Zaradi svoje naravne skrivnostnosti so Škorpijoni odlični v ohranjanju poslovnih skrivnosti. Njihova zvestoba podjetju in ciljem je izjemna.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Sposobnost sočutnega poslušanja: Ribe so odprte in sočutne. Znajo prisluhniti in so zelo občutljive na čustvene potrebe drugih.
Ustvarjalna domišljija: Ribe imajo bujno domišljijo, zaradi česar lahko razumejo kompleksnost osebnih izkušenj in občutij drugih. Hkrati so nevsiljive.
Ljubezen in romantika: Ribe so odlične v ohranjanju skrivnosti ljubezni. Njihova romantična in zasanjana narava jih naredi za zveste čuvaje ljubezenskih skrivnosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.