07:28, sre, 3. Jul

Težki časi za slovensko športnico





Smučarska tekačica Eva Urevc, ki je nazadnje nastopala februarja na tekmi v Kanadi, nato pa se ni več pojavila na startu, je na družbenih omrežjih razkrila, da je zaradi zdravstvenih težav njene sestre Maruše razmišljala celo o koncu kariere.

28-letna smučarska tekačica Eva Urevc je v objavi na družbenih omrežjih razkrila, da je sredi letošnje sezone, ko se je znašla v težkem obdobju zaradi zdravstvenih težav sestre Maruše, razmišljala celo o koncu kariere, a si je prav zaradi nje premislila. “Pokazala mi je, da ni ovir, ki jih ne bi mogli premagati,” je o lekciji, ki se je je naučila od svoje sestre, zapisala Urevčeva na Instagramu.

Njen zapis, ki je sicer originalno v angleščini spodaj objavljamo v celoti:

“Živijo, po zares težkem obdobju za mojo družino in mene, ko sem skoraj odnehala, sem prišla do sklepa, da imam šport preveč rada, da bi vse, kar sem vanj vložila, zavrgla, zato bom še bolj zagnano (in bolj pametno) trenirala in se vrnila močnejša kot kadarkoli prej. Septembra lani so moji sestri odkrili raka dojke in po tistem se mi je vse podrlo. Poskušal sem normalno tekmovati, a mi ni uspelo, zato sem sezono predčasno končala. Po vsem tem sem si želela samo tega, da sem z družino in največja opora Maruši! Pokazala mi je, da ni ovir, ki jih ne bi mogli premagati! Vidimo se v naslednji sezoni!” je sporočila Urevčeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Urevc (@e_urevc)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.