04:21, tor, 23. Jul

Ti ljudje zahtevajo spoštovanje in poznajo svojo vrednost. Ste med njimi?





Biti samozavesten in s ezavedati svoje vrednosti, svojega bitja in se ne zadovoljiti z malenkostmi, ko pa si vednarle zaslužijo več, je lastnost ljudi, ki vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Taki ljudje se ne bodo zadovoljili z manj, ko pa lahko imajo več spoštovanja, razumevanja od drugih.

Kakšni smo, je odvisno od vzgoje, od družine, od družbe, v kateri se gibamo, živimo. Pa tudi od značaja, ki se nam v letih odraščanja in odrasle dobe razvije, hrkati pa nanj vpliva tudi naš astrološki znak. In prav glede na astrološki znak lahko ugotovimo, da obstajajo ljudje, ki sta jim samozavest in občutek, da so res vredni dobrega, prirojena. In upamo, da ne izgubljena z leti odraščanja in življenja. Po Indexu gre za znamenja: Bik, Lev, Tehtnica, Škorpijon in Kozorog. Zagotovo pa najdemo tako samozavestne ljudi tudi pri drugih znamenjih, le da mogoče ni za videti tako izrazito in množično.

Bik

Biki se ne bodo kar tako zadovoljili s tem, da jih nekdo podcenjuje in jim ne da mesta, ki si ga zaslužijo. Res je, da so stabilni, potrpežljivi, zagotovo pa so tudi praktični. Ne bodo kar tako skočili pokonci, če se jih ne bo upoštevalo, a zagotovo bodo znali pokazati kakovost. Dali bodo vse od sebe in se ne bodo zadovoljili z manj.

Lev

Levi niso zaman v živalskem svetu znani kot kralji živali. So namreč precej samozavestni, mogoče včasih kar malo preveč, ambiciozni. Vedno bodo težili k več. Ne samo zaradi lastne vrednosti, ampak tudi zaradi tega, ker hočejo biti v očeh drugih vredni veliko. In to velja za vsa področja: za ljubezen, delo in prijateljstvo.

Tehtnica

Tehtnice znajo sicer kar tehtati in se odločati. A ne zato, ker bi bile neodločne. Borile se bodo za ravnovesje, za boljše, za pravičnost in zato, da bodo vsi ljudje enaki. Torej enako vredni. Nikar jih ne tlačite. Borile se bodo za najboljši možni rezultat in ne bodo pristale na manj, saj vedo, koliko zmorejo in koliko dajejo.

Škorpijon

Škorpijoni bodo že stali tako, kot stojijo ljudje, ki verjamejo vase in v svoje sposobnosti, v svojo vrednost. Imajo namreč močan občutek samospoštovanja. Močna volja jih žene tudi naprej, odločni so, da bodo dosegli cilj. In pri tem bodo samozavestni. Logično jim je, da veljajo za dobre, močne, sposobne. Če ni tako, se kar začudijo.

Kozorog

Kozorogi so vztrajni, delavni. Rinili bodo naprej. Odgovorni so, vedno želijo najboljše. Mogoče se jim včasih zdi, da so drugi krivi za kako napako, a na koncu bodo sprejeli, da so oni tisti, ki so odgovorni zase. Ker vedo, da se trudijo, zahtevajo spoštovanje. Včasih za vsako ceno. Ker je tudi njihova cena visoka. Vzpenjali se bodo ne glede na vse.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.