07:32, sob, 20. Apr

Tim Gajser naj ne bi več želel nositi policijske uniforme, zaprosil za odpoved delovnega razmerja





Spletni mediji Siol.net poroča, da je slovenski motokrosist Tim Gajser v policiji zaposlen od 26. maja 2016.

Ob zaposlitvi je Gajser dejal, da so postati policist vedno bile njegove moje sanje. Večkratni svetovni prvak v motokrosu in policist Tim Gajser pa je zdaj po neuradnih informacijah Siola svojega delodajalca zaprosil za sporazumno odpoved delovnega razmerja. Ta naj bi po njihovih podatkih stopila v veljavo že s koncem tega meseca, torej v torek, 30. novembra.

Siol uradnih potrdil o tem ni dobili niti od policije, niti iz ekipe Tima Gajserja, tako da zaenkrat ni jasno, če to drži. So jim pa na policiji odgovor obljubili v ponedeljek.

Siol je že pred časom poročal, da bi se po njihovih neuradnih informacijah Gajser naj znašel v preiskavi zaradi ponarejenega PCT-potrdil. Pred tednom dni smo poročali, da je Tim Gajser po neuradnih informacijah v preiskavi zaradi ponarejenega PCT-potrdila. Gajserjevo ime naj bi policisti našli med preiskavami dveh zdravnikov, ki sta se znašla pod lupo policistov zaradi ponarejanja zdravstvenih dokumentov.

Navedbe Siola je ekipa Tima Gajserja takrat demantirala. “To vsekakor ne drži. Če imate namen objaviti take laži o Timu, nikoli več ne dobite odgovorov. Če ne morete spodbujati športnikov, jih tudi blatiti ni treba. Smo zgroženi, česa obtožujete Tima,” so nam sporočili iz ekipe Gajserja. Odgovor so na Siolu objavili v celoti in je lektoriran.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.