05:26, sob, 6. Jul

Tina Gaber bo pokazala svoje znanje, tekmovala bo v Milijonarju





V televizijskem kvizu Milijonar, ki ga predvaja Planet TV in v katerem tekmovalce čaka petnajst vprašanj na poti do glavne nagrade sto tisoč evrov, se bo preizkusila izbranka predsednika vlade – Tina Gaber. To bo storila za dobrodelni namen.

Na Planet TV pripravljajo posebno oddajo Milijonarja za pomoč poplavljenim območjem. Da bi zbrali denarna sredstva za pomoč prizadetim v poplavah, bodo na vroči stol Milijonarja sedli trije znani obrazi. Poleg Tina Gaber bosta Sloveniji svoje znanje pokazala še pevka Saša Lendero in igralec Marko Miladinović.

Oddajo bodo predvajali v nedeljo, 3. septembra.

Tudi gledalci lahko pomagate pri zbiranju sredstev za pomoč prizadetim v poplavah v Sloveniji. Že zdaj lahko pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo PLANET10 na telefonsko številko 1919. S tem boste darovali deset evrov. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T-2. V nedeljo med dobrodelnim programom pa bodo odprte tudi telefonske linije, prek katerih bo mogoče prispevati znesek po lastni želji, še sporočajo na Planet TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.