18:19, pon, 22. Jul

To so astrološka znamenja, ki imajo rajši spontanost kot pa načrtovanje. Ste med njimi?





Ljudje smo si različni. Eni bi radi imeli vse načrtovano do zadnje podrobnosti, nekaj je takih, ki so v zlati sredini, nekaj pa je takih, ki bi kar vse radi prepustili toku, da torej ta prinese, kar pač prinese.In se tako tudi odzivajo na dogodke.

Seveda se vse to lahko odraža tako pri medosebnih odnosih, na delu, v družini in v družbi. In kaj hitro se lahko zgodi, da nekdo, ki ima rad načrtovanje, malce “kravžlja živčke” tistim, ki tega ne marajo. Ali pa prav obratno, nekaj ljudi postane napetih zaradi enega, ki pa ne bi čisto nič planiral. Pri marsikateremu delu, opravilu, je pravzaprav zaželjeno, da se planira, tudi do zadnje podrobnosti. Kje drugje pa je seveda lahko vse sproščeno in skorajda brez načrta.

Eno je tako pri delu, v družbi pa se tudi lahko vidi. Nekaj se zgodi. In “načrtovalec” bo zajel sapo, razmislil, uredil načrt in strategijo ter se nato odzval. Tisti, ki je spontan, pa bo brez razmišljanja takoj reagiral.

Če se pogleda to še z astrološkega vidika, lahko ugotovimo nekaj splošnih lastnosti ljudi, ki so rojeni v istem znamenju. Ne gre seveda, da so vsi isti, a kako lastnost pa vendarle lahko odkrijemo. Tako na primer, katerim šestim astrološkim znamenjem je spontanost bližja. Tistim, ki so bolj impulzivni.

Oven (21. marec – 19. april):

Ovni veljajo za zelo energične in spontane. Radi so v središču pozornosti in se ne bojijo tvegati, zato se velikokrat hitro odzovejo na priložnosti in so pripravljeni na izzive brez veliko razmišljanja.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):

Dvojčki so radovedni in vedoželjni. Prav radi se spopadajo z novimi izkušnjami. Ob tem pa bodo tudi vedno iskali priložnost za zabavo. Zelo hitro se lahko prilagodijo novim okoliščinam, prav to pa jih pelje na avtocesto spontanosti.

Lev (23. julij – 22. avgust):

Levi so zelo samozavestni in naravnosti obožujejo pozornost. Radi so v središču dogajanja, kjer se morajo večinoma tudi hitro znajti. Tako so tudi pripravljeni sprejeti izzive. Njihova spontanost izhaja iz njihovega odprtega in drznega duha.

Strelec (22. november – 21. december):

Strelci so tisti, ki bodo gledali za pustolovščinami in bodo optimistični. Zelo radi raziskujejo svet  in se odpravijo na nepričakovane pustolovščine.  Velikokrat so nestrpni, ne marajo namreč čakati in prav to jih sili, da kako stvar kar naredijo spontano.

Vodnar (20. januar – 18. februar):

Vodnarji so inovativni in radovedni. Ker imajo močno potrebo po svobodi in izražanju svoje edinstvenosti, jih to znova in znova vodi k k spontanim dejanjem in nepričakovanim odločitvam. Takšnim, da se včasih še sami čudijo za tem.

Ribi (19. februar – 20. marec):

Ribe so čustvene in intuitivne. Res da so občutljive, a ravno to jih lahko zapelje k spontanim odločitvam, saj lahko hipno reagirajo.  Čustva jih bodo ponesla do spremembe razpoloženja, to pa nato k hipni, spontani odločitvi. Če imajo vklopljeno še intuicijo, pa jih tako nihče ne more ustaviti.

Vsekakor pa velja, da na človeka in njegovo spontanost vpliva tudi okolje, pretekle izkušnje, vzgoja. Ne nazadnje je lahko kdo v službi zelo zadržan, doma ali pa s prijatelji pa se popolnoma sprosti in dela po svoje, ne pa po nareku. Navsezadnje pa nekaj prinesejo tudi izkušnje, ki jih je človek dobil v vseh letih življenja, in se bo na podlagi teh sproti odloča, kdaj bo naredil nekaj takoj, brez razmišljanja, kdaj bo razmislil, kdaj pa celo zamahnil z roko in prepustil odločitev drugim.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.