10:13, ned, 28. Jul

Tradicionalna predstavitev slovenske vojske v Europarku





V petek 2. oktobra in soboto 3. oktobra si boste obiskovalci mariborskega Europarka lahko ogledali predstavitev Slovenske vojske.Predstavila se bo tudi Vojaška zdravstvena enota, ki bo demonstrirala oživljanje in oskrbo ranjenca, pred vhodom v Europark s strani Dravskega mostu pa bo parkirano bojno vozilo Hummer. Oba dneva se bodo med 10. in 16. uro predstavili še nekateri odlični slovenski športniki in športnice, ves čas pa bo mogoče pridobiti vse informacije o možnostih zaposlitve v Slovenski vojski.

slika je simbolična
slika je simbolična

Slovenska vojska že tradicionalno v prvih jesenskih dneh zasede osrednji prireditveni prostor največjega nakupovalnega središča SV Slovenije in predstavi nekatere dejavnosti in opremo. Njena predstavitev je vsakič še kako interaktivna, zato bodo obiskovalci lahko tudi tokrat marsikaj preizkusili.

Najmlajšim bo na voljo »mini vojaški poligon« s prilagojenimi ovirami in kotiček za barvanje. Nekoliko starejši bodo lahko na elektronskem strelišču, tako imenovanem trenažerju, preverili svoje strelske sposobnosti. Najboljše med njimi čakajo prav posebne praktične nagrade.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.