06:09, čet, 25. Apr

Tradicionalni koncert zbora OŠ Selnica ob Dravi





Cerkev Sv. Marjete so v ponedeljek, 12. decembra, napolnili glasovi pevskega zbora osnovne šole Selnica ob Dravi, ki so z božičnim repertoarjem in dobrimi solistkami marsikomu popestrili decembrski večer.

Po dveh mesecih vaj in priprav je prvi večji nastop v tem šolskem letu odlično uspel. Udeležilo se ga je toliko občank in občanov, da ni bilo dovolj sedežev za vse. Letošnji koncert se je sicer malo razlikoval od drugih, saj so na prejšnjih pele tudi učiteljice, ki tokrat žal niso imele časa.


Pevski zbor osnovne šole Selnica ob Dravi se ponaša tudi z odličnimi solistkami, ki so pele dokaj težke pesmi. Izstopala je predvsem Karin Gradišnik, ki je zapela znan gospel Amazing Grace, ki je za marsikoga pretrd oreh, a jo je mlada osnovnošolka odlično izvedla.

Na koncertu je zapela tudi posebna gostja, Maša Pupaher, ki je sicer zdaj že dijakinja na srednji šoli Ruše, a je s pevskim zborom prepevala vsa leta, ko je obiskovala osnovno šolo. Maša žal ne vidi, a ji to ne preprečuje, da bi z veseljem zapela in s svojim nežnim glasom marsikomu narisala nasmeh na obraz.


Na svoj zbor je ponosna tudi zborovodkinja Marinka Šober, ki meni da je koncert odlično uspel, s svojimi pevci pa je takoj po koncertu otvorila tudi prižig lučk na smreki pred cerkvijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.