01:07, sob, 2. Dec

Tragedija: 60-letni domačin z lovsko puško ustrelil 40-letnika

V torek zvečer je v eni od vasi v okolici Kopra 60-letni domačin z lovsko puško ustrelil 40-letnika iz okolice Divače, medtem ko je ta z dvema 37-letnikoma iz Ljubljane v vasi z manjšim tovornim vozilom pobirali staro železo. Po streljanju so žrtev pripeljali v Splošno bolnišnico Izola, so danes sporočili s Policijske uprave Koper.

Trije moški so v vasi z manjšim tovornim vozilom pobirali staro železo pri domačinu. Ko so soseda vprašali, če ima kaj železa tudi on, je rekel, da ne in kraj zapustil. Naložili so staro železo in kraj zapustili, zatem pa slišali glasen pok.

Oseba iz sosednje hiše je streljala na vozilo, pri tem pa je izstrelek zadel 40-letnika v roko. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je streljal 60-letni domačin. Nemudoma so postavili blokadne točke. 60-letnika so prijeli in mu odvzeli prostost. Zavarovali so kraj dogodka in opravili ogled, osumljenega pa odpeljali v Splošno bolnišnico Izola na strokovni pregled, prav tako pa so odredili strokovni pregled za vse tri oškodovance.

Policisti danes nadaljujejo ogled kraja in zbiranje obvestil.

vir: sta

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav