13:57, sob, 20. Apr

TRAGIČNO: Bitko z življenjem izgubil tudi novorojenček





Po hudi prometni nesreči, v kateri je v soboto pijani voznik na prehodu za pešce na Nasipni ulici v Mariboru zbil 27-letno nosečnico, je dva dni po njeni smrti danes umrl še njen novorojenček, ki so ga zdravniki uspeli rešiti s carskim rezom, poročajo mediji.

 Zdravniki so v soboto po nesreči opravili carski rez in rešili življenje otroka. Njegov dedek pa je danes na družbenem omrežju Facebook sporočil novico, da je bitko za življenje izgubil tudi novorojenček.
Vir: pixabay
Vir: pixabay

Voznik, doma iz Maribora, je vozil avtomobil po Nasipni ulici v Mariboru in ko je pripeljal do zaznamovanega prehoda za pešce, ni omogočil varnega prečkanja vozišča 27-letni peški, ki je bila v zadnjem trimesečju nosečnosti. S sprednjim delom vozila je trčil vanjo in njenega psa. Nosečnico so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor, kjer je v torek podlegla poškodbam. Pes, ki ga je ženska vodila na povodcu, je na kraju nesreče poginil.

Voznik je bil preizkušen z indikatorjem alkohola, ki je pokazal 0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odredili so mu strokovni pregled v UKC Maribor. Zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu bodo zoper njega vložili kazensko ovadbo.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.