TRAGIČNO: Skoraj en mesec po nesreči boj za življenje izgubil 18-letnik

Celjski policisti poročajo o tragični vesti, skoraj mesec dni po prometni nesreči, so namreč sporočili, da je umrl 18-letnik.

Fotografija je simbolična; FOTO: pixabay.com

“Danes smo bili obveščeni, da je včeraj, zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila 30. septembra 2020, nekaj pred polnočjo, umrl 18-letni sopotnik v osebnem vozilu,” je sporočili Milena Trbulin iz PU Celje.

Poškodovani mladoletni sopotniki

Tragično prometno nesrečo, ki se je zgodila izven naselja Lipa, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je povzročila 18-letna voznica začetnica, ki je izgubila oblast nad vozilom ter zapeljala z vozišča in najprej trčila v travnato brežino ter nato še v drevesi, med katerimi se je vozilo zagozdilo.

“V trčenju sta se hudo poškodovala 15-letna sopotnica in takrat 17-letni sopotnik, ki je včeraj v bolnišnici poškodbam podlegel. Voznica se je v prometni nesreči lažje poškodovala,” še sporočajo iz PU Celje.

Letos je na območju Policijske uprave Celje v sedmih prometnih nesrečah umrlo osem oseb, šest zelo mladih. Vse udeležence cestnega prometa znova opozarjamo, naj bodo pri vožnji strpni, previdni, naj spoštujejo cestno prometne predpise ter naj vožnjo prilagodijo razmeram na vozišču in svojim voznim sposobnostim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV