08:21, tor, 30. Jul

Trčil v stanovanjsko hišo nato še v gasilski dom





Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so petek, 25.julij, zaznamovali vozniki, ki so vozili pod vplivom alkohola.

V Lembergu pri Novi Cerkvi so v petek popoldne obravnavali voznika osebnega vozila, ki je najprej trčil v stanovanjsko hišo in nato še v gasilski dom. Vozniku, ki je vozil krepko pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja so vozilo zasegli, on pa je imel v krvi 2,7 promilov alkohola.

Vozil je mladoletnik, ker je bil oče pijan

Na Koroškem so v večernih urah v petek ustavili mladoletnega voznika osebnega vozila, ki je vozil, ker je bil oče, ki je bil z njim v avtomobilu pod vplivom alkohola. Očetu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 1,4 promila alkohola v krvi. Vozilo so zasegli. Zoper očeta sledi obdolžilni predlog.

Vinjen voznik zaspal na počivališču

Okoli 21. ure v petek zvečer so na policijski postaji prejeli obvestilo s strani občana, da na avtocesti na območju Dramelj, v smeri proti Ljubljani, vozi voznik, ki kaže očitne znake alkoholiziranosti. Voznika so izsledili na avtocestnem počivališču Lopata, potem, ko je vozilo že zapustil in zaspal na klopci. V krvi je imel 2,3 promile alkohola.

Pod vplivom alkohola vozila tudi na Koroškem

Na Muti smo v večernih urah ustavili voznico osebnega vozila, ki ji ji preizkus z alkotestom pokazal, da je imela dobro promilo alkohola v krvi, v Radljah ob Dravi pa voznika, ki je imel 1.7 promilov alkohola v krvi. V obeh primerih sledita obdolžilna predloga.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.