06:10, pet, 29. Mar

Trenutno delovanje Mariborske knjižnice





V Mariborski knjižnici zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja in namena zagotovitve čim večje varnosti zaposlenih in uporabnikov prilagajajo delovanje ukrepom vlade RS za zajezitev bolezni COVID-19.

Zadnje informacije o delovanju Mariborske knjižnice so sledeče, enote Mariborske knjižnice so zaprte, članom knjižnice pa omogočajo:

PREVZEM predhodno naročenega gradiva na varen – brezstični način.Člani lahko gradivo naročijo prek Cobiss+/Moja knjižnica, e-naslova enote knjižnice ali po telefonu. Zaposleni, ki so v enotah knjižnice na delovnih mestih v običajnem delovnem času poslovanja, izvedejo naročilo in se z naročnikom po telefonu dogovorijo za čas prevzema. Mesta za prevzem gradiva so v vsaki enoti pred ali takoj za vhodom v knjižnico.

TELEFONSKA PODPORA uporabnikom je zagotovljena v vseh enotah knjižnice, razen na bibliobusu in v Čitalnici na Rotovškem trgu.Po telefonu pomagamo pri naročanju gradiva, podaljšanju rokov izposoje, uporabi elektronskih virov in storitev. Odgovarjamo tudi na vprašanja, posredovana na e-naslove enot.

ELEKTRONSKE STORITVE: izposoja elektronskih knjig Biblos, zgodbe na Kamri, arhiv Večera, informacije iz različnih podatkovnih zbirk…

Informacije, zgodbe, zanimivosti na FB in Instagramu.
Vpis, podaljšanje članstva, plačevanje prek spleta.
Storitev Medknjižnična izposoja poteka nemoteno.

VRAČANJA izposojenega gradiva ne omogočamo. Zamudnine in opomini so izključeni. Čitalnica na Rotovškem trgu je do nadaljnjega zaprta. Bibliobus do nadaljnjega ne vozi.

Ukrepe in urnike dostopnosti bodo po potrebi sproti prilagajali aktualni situaciji in odlokom vlade.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.