14:37, pet, 29. Mar

Tudi danes informativni dan za bodoče študente in dijake





Študentje in dijaki se lahko še danes na informativnem dnevu seznanijo s študijskimi in srednješolskimi programi, na katerih bi želeli nadaljevati šolanje. Za lažjo odločitev so na fakultetah in srednjih šolah pripravili predstavitve programov, ki bodo ob 9. oziroma 10. uri. Za bodoče študente je na voljo 18.895 mest, za dijake 23.440.

Foto: STA
Foto: STA

Fakultete in srednje šole so bodočim študentom oz. dijakom vrata odprle v petek. Na informativnem dnevu se lahko bodoči dijaki in študentje podrobneje seznanijo z vpisnimi pogoji, s samim poklicem oziroma z delom, možnostmi zaposlovanja in nadaljevanja izobraževanja.

Tako kot vsako leto bodočim brucem na teh zdaj že tradicionalnih informativnih dnevih pomagajo študenti oziroma študentske organizacije.

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani je zanje pripravila brošuro z opisanimi vsemi ljubljanskimi fakultetami in akademijami, ki jih delijo na različnih info točkah. Predstavniki mariborske študentske organizacije pa pomoč nudijo pred samimi fakultetami.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.