23:17, čet, 4. Jul

Učiteljica se je z učenci zaklenila v razred, razlog je bil 9-letnik, ki …





Na eni izmed zagrebških osnovnih šol je prišlo do resnega incidenta. Učiteljica se je z učenci v zaprla v učilnico vse zaradi devetletnika, poroča Metropolitan.

Devetletnik je skoraj dve leti izvajal psihično, fizično in spolno nasilje nad svojimi vrstniki. Zdaj pa so v osnovno šolo prišli starši, ki so zahtevali, da se otrok vrne v razred. Zaradi tega se je učiteljica prestrašila in se zaprla v učilnico. Na šolo je prispela tudi policija, povzema Metropolitan.

Med drugim je devetletnik nadlegoval, zlorabljal in spolno nadlegoval dekleta, prav tako jih je snemal z mobilnim telefonom, še poroča 24sata.

Njegovi starši stojijo z njim pred šolo in nočejo oditi. Ravnateljica je poklicala policijo, a jih profesorji ne spustijo gor. Učiteljica se je z učenci zaprla v učilnico. Ni jim povedala, zakaj, vendar jih je zaščitila ter jim rekla, naj vadijo protokol za potres. Dejala je, da je policija tam zaradi drugih razlogov. Otroci so torej mirni in ne vedo pravega razloga,” so hrvaškim novinarjem dejali na šoli.

Spravljal se je tudi na dva fanta, ki ju je večkrat močno udaril v hrbet ter v glavo. Grozil pa je tudi, da bo poškodoval njune starše.

Več TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.