23:39, čet, 18. Apr

Ukradel za več kot 25.000 evrov orodja





Neznanec je med petkom in ponedeljkom neovirano prišel na dvorišče enega od podjetij v okolici Maribora, od koder je ukradel več kovinskih predmetov, aluminijastih letev, ventilatorjev in več metrov električnih vodnikov oz. kablov, so sporočili z mariborske policijske uprave. Po njihovih informacijah je škode za okoli 25.000 evrov.

Slika je simbolična.
Slika je simbolična.

Poleg tega je neznanec v ponedeljek ob 12.42 vstopil v eno do trgovin v Mariboru, izkoristil odsotnost lastnika in vstopil v pisarno. Na mizi je našel kovinsko prenosno blagajno z denarjem, ki jo je izmaknil in z njo pobegnil proti Koroški cesti v Mariboru.

Lastnik trgovine ga je sicer opazil in stekel za njim, ga dohitel in mu blagajno odvzel. Tako si neznani storilec ni uspel iz blagajne ničesar prilastiti, je pa poškodoval ključ, zaradi česar je lastnik oškodovan za okoli 20 evrov. Po dejanju je odšel neznano kam, saj ga lastnik ni zadržal.

Moški je star okoli 50 do 55 let, visok med 180 in 185 centimetri, ima kratke sive lase. Oblečen je bil v modre kavbojke, modro športno majico s črtami na rokavu, črne športne copate, na glavi pa je imel modro kapo s ščitnikom.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.