01:08, čet, 25. Apr

Umrla je ena prvih terapevtskih psičk pri nas





Včeraj je v 15. letu starosti odšla onkraj mavrice Šapa. Z njeno Mojco sta bili licenciran terapevtski par skoraj 11 let, so sporočili na družbenem omrežju.

“Bili sta prvi terapevtski par v Sloveniji, ki sta dvakrat na teden prihajali v šolo in polepšali dneve dijakom Srednje vzgojiteljske šole in umetniške gimnazije v Ljubljani pri urah matematike. Zaradi Šape je postala ura matematike sproščena in prijazna,” zapišejo na družbenih omrežjih.

Deset let je bila potrpežljiva poslušalka pravljic in zgodbic

Poleg tega je Šapa svojo neskončno milino in potrpežljivost prinašala tudi otrokom v vrtce in v šole. Deset let je bila potrpežljiva poslušalka pravljic in zgodbic, ki so jih ji otroci brali v knjižnicah v okviru programa R.E.A.D. – Beremo s tačkami. V vseh letih je bila prisotna na številnih javnih prireditvah.

Na strani Tačke pomagačke še zapišejo: “Z Mojco sta opravili na stotine terapevtskih ur. Kjer koli sta se pojavili, sta s svojo prijaznostjo pustili neizbrisljive sledi. Šapa je bila ljubljenka otrok in odraslih. Draga Šapa, hvala ti za vse. Naj ti bo lepo onkraj mavrice.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.