18:29, pon, 29. Jul

Univerza v Mariboru na letošnji Informativi





Univerza v Mariboru se bo s svojimi članicami tudi letos predstavila na vseslovenskem sejmu izobraževanja in poklicev Informativa, ki bo potekal 22. in 23. februarja 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

rektorat mb univerze

Na ta način želi bodočim študentom na enem mestu ponuditi pregled študijskih programov, ki jih njene članice ponujajo, hkrati pa jih seznaniti s prijavno-sprejemnim postopkom za študijsko leto 2016/2017. V okviru Informative bo izvedeno tudi predavanje »Kako izpolniti prijavo, da bom sprejet na želen študijski program«, ki ga pripravlja visokošolska prijavno-informacijska služba Univerze v Mariboru, v petek, 22. februarja ob 13.15 uri.

Univerza v Mariboru je s svojimi 19 članicami (17 fakultet, Univerzitetna knjižnica in Študentski domovi) druga največja univerza v Sloveniji. Njena usmeritev je v pridobivanju najboljših študentov in ustvarjanju razvojnega okolja, kjer je doma odličnost v vseh pogledih. Na Univerzi v Mariboru se prav tako že intenzivno pripravljajo na Informativne dneve, ki bo do potekali 12. in 13. februarja 2016.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.