17:45, tor, 23. Apr

UP-ornik in Državljani sveta s koncertom za kampanjo Otrokom sveta





V petek, 4. maja Državljani sveta in društvo UP-ornik prirejajo dobrodelno prireditev Otrokom sveta, ki bo v hotelu Habakuk ob 20.00.

Gre za glasbeno-plesno pripoved o sočutju in solidarnosti, ki jo Državljani sveta pripravljajo skupaj z društvom UP-ornik. Prihodek od prodaje vstopnic gre za kampanjo Otrokom sveta – za nakup otroških vozičkov za begunske družine na grškem otoku Lezbos. Dobrodelna vstopnina je 15 evrov. Donirate pa lahko tudi z SMS spročilom: UPORNIK5 na 1919.

“Tako… pred nami sta še samo dva dneva do velikega koncerta v Habakuku… verjamem, da bomo tudi tokrat UP-orniki opravičili svoje ime in se dokončno poistovetili z Državljani sveta. Veste, DRAGI LJUDJE… moj aktivizem in moj UP-or je samo črka na listu papirja ali kar je še huje in še baalnejše, “kričanje” po FB (prav zaradi tega se velikokrat sam sebi gnusim). Zato vas vabim in prosim… pridite in podprite Ljudi dobre bolje, da bo jutrišnji dan za vse enako lep. To ni utopija, to je lahko resničnost, samo SOLIDARNOST nam daje to moč, da spremenimo svet, v svet čutečih in čuječih,” je zapisal na facebooku Boris Krabonja Osebno. 

je zapisal na facebooku Boris Krabonja Osebno.
je zapisal na facebooku Boris Krabonja Osebno.

Vstopnice lahko kupite na  Petrolovi črpalki ali na eventim.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.