21:41, pon, 8. Avg

UP-ornik letos zbral okrog dvesto tisoč evrov pomoči

Mariborsko humanitarno društvo Up-ornik je letos zbralo za okrog 200 tisoč evrov pomoči, je na svojem Facebook profilu objavil Boris Krabonja. 

Zapis Borisa Krabonje na Facebooku.

Znani mariborski humanitarec Boris Krabonja, tako rekoč oče humanitarnega društva UP-ornik, je pred dnevi (21. decembra) na svojem Facebook profilu zapisal, da so v letu 2018 razdelili za nekaj manj kot dvesto tisočakov pomoči: “Včeraj smo plačali še zadnje račune, razdelili prehranske bone in pakete… in tako v letošnjem letu porabili nekaj manj kot 200 000 eurov… VAŠEGA DENARJA,” je Krabonja zapisal v objavi na facebooku. “Hvala vsem, ki ste se od januarja do danes odzivali na vse klice pomoči in, ki niste zatajili niti en samcat trenutek. ISKRENO IN OD SRCA … uživajte v teh dnevih in zavedajte se, da bo veliko ljudi sitih in na toplem samo zaradi vaše odprtosti in pripravljenosti pomagati,” je še dodal.

Društvo UP-ornik v Mariboru deluje že dobri dve leti, svoje prostore imajo v Melju, kjer delujejo ob četrtkih med 16.00 in 19.00, po novem pa pomagajo tudi na Ptuju, v Čučkovi ulici, vsako sredo od 16.00 do 19.00.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *