14:46, pet, 29. Mar

UP-ornik letos že z veliko več oddane pomoč kot v letu 2022





UP-ornik v prvih štirih mesecih letošnjega leta razdelil za kar 10.675,59 evrov več pomoči kot v enakem obdobju leta 2022.

Kot je društvo UP-ornik objavilo na svojih družbenih omrežjih so se izdatki v tem letu v primerjavi z letom prej, povečali za več kot 10.000 evrov. Ne smemo pozabiti, da se društvo financira izključno iz donacij ljudi dobre volje. Društvo mesečno pomaga približno 200 gospodinjstev iz širše podravske regije.

Društvo pomaga ljudem že sedem let

Društvo UP-ornik, katerega vodja je človek z veliko začetnico Boris Krabonja, že sedem let pomaga ljudem, ki je usoda pomešala karte tako, da si ne morejo privoščiti kava, čokolade, medu in čaja in še bi lahko naštevali. Žal pa imajo v društvu vedno večje izdatke glede na prejšnja leta.

V prvih štirih mesecih je društvo zabeležilo kar 720 obiskov njihove pisarne, razdelili so za 102.844,79 evrov pomoči. Uspešno so izpeljali že 8 posebnih zbiranj sredstev za višje zneske. Si naše mesto sploh predstavljamo brez UP-ornika na humanitarnem področju? Stopimo skupaj in pomagajmo UP-ornikom, da bodo lahko pomagali naprej!

VIR: Upornik

UP-ornik je aprila praznoval svoj 7. rojstni dan delovanja. V sedmih letih so pomagali 799 gospodinjstvom in za pomoč porabili neverjetnih 1.401.583,81 evrov. V zadnjih mesecih ima društvo vedno večje izdatke in zato nas prosijo, da jim pomagamo na različne načine, ki jih najdete, na tej povezavi. Postanite UP za nekoga na robu obUPa naše družbe.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.