12:57, tor, 23. Apr

Urška Klakočar Zupančič: “Ko se enkrat boriš za življenje svojega otroka, ni na svetu več ničesar, kar bi te lahko zlomilo”





Vemo že, da je o zasebnem življenju predsednice državnega zbora (DZ) Urške Klakočar Zupančič znano bolj malo. Le redko spregovori o svoji zasebnosti.

Zato velikokrat krožijo govorice, ki pa jih sama le redkokdaj komentira. Občasno, in ko se sama za to odloči, pa vendarle preseneti s kakšno podrobnostjo iz svojega zasebnega življenja. Tako je bilo tudi na Slovenskem knjižnem sejmu, kjer jo je v petek gostila Zvezdana Mlakar, navajajo Slovenske novice.

“Svoboda je zame možnost, da sem, kar sem, da sem lahko jaz,” je dejala Klakočar Zupančičeva. Na vprašanje Zvezdane Mlakar, kako zdrži vse to, je odvrnila. “Ah, Zvezdana, ko se enkrat boriš za življenje svojega otroka, ko se dve leti boriš za njegovo življenje, ni na svetu več ničesar, kar bi te lahko zlomilo. Moj otrok je danes dobro in jaz vem, kaj je pomembno v življenju!”

Predsednica DZ je na sejmu predstavljala svojo knjigo, v občinstvu pa je menda bila tudi novoizvoljena predsednica države Nataša Pirc Musar.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.