01:41, pet, 26. Apr

Uvedba parkirnine ob Trojiškem jezeru





S ponedeljkom, 9. novembrom 2020, postaja parkirišče ob Trojiškem jezeru plačljivo. Cenik parkiranja je objavljen na parkomatu in bo uradno veljaven z 9. novembrom 2020. Od takrat dalje bo objavljen tudi na spletni strani Občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Sveta Trojica, parkomat ob Trojiškem jezeru

Parkirišče je razdeljeno v Cono 1 in Zeleno cono. V obeh conah je cena za parkiranje določena na uro ali na dan. Cena za avtodome na postajališču za avtodome pa za 12 ur. Parkirnino se bo plačevalo z gotovino ali bančno kartico na parkomatu. Vsem, ki pogosto uporabljajo parkirno mesto cel dan ali več ur dnevno, ponujajo na Občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah možnost nakupa mesečne ali letne dovolilnice. Nakup dovolilnic je možen na občini. Veljavnost letne dovolilnice bo do 31. 12. 2021 za vse, ki jo bodo kupili že sedaj.

Za nakup dovolilnice pa je treba izpolniti obrazec, ki je na spletni strani Občine pod zavihkom E-občina – Vloge in obrazci, nato pa ga je treba izpolnjenega poslati po e-pošti ali navadni pošti ali pokličite na tel. št. 02 729 50 20 (Barbara Škrlec Cvetko).

Preverjanje plačil parkirnine, vključno z dovolilnicami, bodo v tej občini začeli po 16. novembru 2020.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.