23:17, čet, 28. Mar

V času šolskih počitnic na Pohorju dodatna nočna smuka





V času zimskih počitnic, se bo na mariborskem Pohorju nadaljevala nočna smuka, ki je na voljo v četrtek, petek in soboto. 

FOTO: Visit Pohorje
FOTO: Visit Pohorje

Glede na vremensko napoved, ki se nam obeta v prihodnjih dneh, bo smuka na Pohorju v času šolskih počitnic zagotovo prava odločitev.

Na Pohorju bosta tudi v času zimskih šolskih počitnic na razpolago tako dnevna kot nočna smuka. Na Arehu, kjer je trenutno do 45 centimetrov snega, so odprte skoraj vse proge, na Mariborskem Pohorju pa je še vedno mogoča smuka do doline tako po Snežnem stadionu kot po Čopovi progi. “Glede na trenutne snežne razmere bomo lahko tudi med počitnicami še vedno smučali v dolino po obeh omenjenih progah, ki sta smučarjem na voljo že dober mesec dni,” so sporočili iz Marproma.

Nočna smuka, ki na Mariborskem Pohorju običajno poteka v četrtek, petek in soboto, se bo zaradi zimskih šolskih počitnic zatem nadaljevala tudi v naslednjih počitniških dneh. Pri tem bo od vključno nedelje (17. 2.) do srede (20. 2.) mogoča samo na zgornjem delu Mariborskega Pohorja; tako bodo v omenjenih dneh med 18. in 21. uro v pogonu trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme.

Najmlajše obiskovalce na Bellevueju in Arehu čakata tudi otroški poligon in urejeno sankališče. Od ponedeljka (18. 2.) pa bo v izteku Snežnega stadiona ponovno na voljo še otroški poligon Arena, kjer bo vlečni trak v prvem tednu počitnic (18.–24. 2.) deloval med 9. in 19. uro. Prav tako so otrokom na Pohorju na voljo različni tečaji smučanja in deskanja na snegu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.