17:18, ned, 30. Jun

V Delovni akciji so mu obnovili del doma, a dobri ljudje so naredili še korak naprej …





Gregorju Drmelju je ekipa Delovne akcije prenovila eno etažo hiše in uredila dostop do hiše,  za kar je bil izjemno hvaležen. Zdaj mu Zveza prijateljev mladine pomaga, da bi imel še novo streho in fasado.

V Delovni akciji so nedavno pomagali Gregorju Drmelju. 22-letnik je namreč živel v stari hiši, nujno potrebni prenove. Njegova žalostna zgodba o bolezni in izgubah se je dotaknila mnogih ljudi, ki so mu tudi po oddaji pripravljeni pomagati. Na hiši je namreč nujno treba zamenjati streho. Potrebna pa je tudi fasade. Pod okriljem Zveze prijateljev mladine se zdaj zbira prostovoljne prispevke, da bi lahko to tudi naredili.

Gregor se je na Facebooku izpovedal: “Po oddaji DELOVNA AKCIJA, katera mi je omogočila toplejši, novi, lepši dom, sva tako jaz kot tudi Katja Đudarić prejela ogromno sporočil, kako bi mi radi pomagali pri obnove moje hiše. Na kar smo skupaj z ZPM na vašo pobudo odprli sklic na moje ime. Denar namenjen meni bo šel izključno za obnovo strehe, fasade oz. dokončanju zunanje podobe hiše. Pri tem bi se še enkrat tako jaz, kot tudi Katja iz srca zahvalila za vse lepe pozitivne besede, vaš pozitiven odziv na mojo življenjsko zgodbo. Hvala Ani Praznik in njenim mojstrom ter celotni produkciji, svojim sodelavcem za podporo in trud, ter vsem dobrim ljudem, kateri so mi in mi želite pomagati. Hvala vsem iz srca.”

Če si kdo želi pomagati Gregorju, lahko to stori med drugim s prostovoljnim prispevkom. Objavljamo podatke za nakazilo:

Pomoč za Gregorja Drmelja. Vir: Facebook, Gregor Drmelj

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.