01:15, pet, 26. Apr

V Destrniku kmalu vzpostavljena ambulanta družinske medicine





Na Destrniku bodo ponovno imeli zdravnika oziroma zdravnico. Župan je namreč podpisal pogodbo o izvajanju ambulante družinske medicine z zdravnikom Tomažem Schaubachom. Preko njegove ambulante bo namreč v Destrniku delala zdravnica Ines Emeršič, pa tudi Schaubach. Župan ob tej novici vabi občane in občanke, da se vrnejo v destrniško ambulanto in vpišejo k novi zdravnici oziroma zdravniku.

Župan Franc Pukšič in zdravnik Tomaž Schaubach sta podpisala pogodbo o delovanju ambulante družinske medicine v Destrniku.

Po besedah destrniškega župana se je zgodil velik dan, saj je podpisana pogodba za delovanje ambulante družinske medicine v Destrniku. Občani bodo tako spet imeli zdravnika oziroma zdravnico.

V ambulanti bo v prvi vrsti delala zdravnica Ines Emeršič, ki jo občani že poznajo, saj so jo mnogi obiskovali, ko v Destrniku ni bilo nobenega zdravnika. Pridružil pa se ji bo tudi zdravnik Tomaž Schaubach. Ta vabi ljudi, da se čim prej prepišejo, saj je velika prednost imeti zdravnika v svojem okolju.

Po vseh zapletih s prejšnjim zdravnikom, ki je imel v Destrniku ambulanto, je prišel čas za novega. Ob tem župan tudi nagovarja občane in občanke.

Treba pa je povedati tudi to, da je fizioterapevt, ki deluje v Destrniku, dobil povečan obseg dela. Z dovoljenjem za večji obseg dela pa se posledično zmanjšuje čakalna vrsta pri njemu. Zdravstveni center v Destrniku pa tako dobiva vse večje obsežnosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.