01:37, sob, 10. Avg

V DM-u zbrali več kot tono hrane za živali





V podjetju DM so Svetovni dan živali praznovali tako, da so zadnje septembrske in prve oktobrske dni namenili kosmatinčkom, ki niso deležni vsakdanje pozornosti, ljubeznivosti, hrane in udobnega doma. Skupaj s svojimi kupci so namreč zbrali 1.258 kilogramov hrane za živali.

Štirinožni prijatelji nas vedno znova spravijo v dobro voljo, vendar pa jih žal še vedno veliko preveč ostaja brez doma in svoje družine. V podjetju DM so zbrano hrano razdelili zavetiščem in društvom za pomoč živalim po Sloveniji: Zavetišču za zapuščene živali v Ljubljani, Zavetišču za živali Maribor, Zavetišču Mačji dol, Zavetišču Oskar – Vitovlje, Zavetišču za živali Turk in Zavetišču Mala hiša.

Ker pa v DM-u vedo, da bo ljubkim muckom in živahnim psičkom še lepše pri svojih posvojiteljih, na svojem Facebook profilu z albumom »Mi imamo radi živali« še vedno spodbujajo k razmisleku o odgovorni posvojitvi hišnega ljubljenčka iz sodelujočih zavetišč. Vsakemu posvojitelju bodo za dobrodošlico novemu družinskemu članu podarili tudi paket hrane.

Hrano je sprejel kuža Tor iz ljubljanskega zavetišča za živali
Hrano je sprejel kuža Tor iz ljubljanskega zavetišča za živali

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.