10:23, pon, 29. Jul

V gozdu našli na pol slečeno in zvezano žensko, v isti vasi pogrešajo še eno žensko





Prebivalci vasi Tumare v Bosni in Hercegovini so zadnje čase precej prestrašeni, saj v njihovi vasi izginjajo ženske.

V začetku julija je izginila neznano kam ena vaščanka, drugo vaščanko pa so zdaj našli v gozdu. Bila je napol slečena in zvezana. Portal Index.hr namreč poroča
da so v vasi najprej obravnavali izginutje 89-letne Jovanke Đurić. Izginila je konec prejšnjega meseca, vse do danes pa niso še našli nobene sledi za njo. Preiskava poteka v vseh smereh. Portal Žurnal24 poroča, da je živela sama, zato bi lahko sama tudi kam odšla, ne da bi drugi vedeli za to, ob tem pa, da bi se ji lahko zgodilo tudi kaj drugega. Župan občine Edin Delić vztraja, da policija ta primer obravnava kot potencialen uboj. Delić je še dejal, da se trudijo najti Đurićevo, govorili so tudi z njeno družino.

Napadalec prišel v njeno hišo

Zdaj pa se je v vasi zgodilo še nekaj, kar bi lahko bilo povezano s skrivnostnim izginutjem Đuričeve. V gozdu so namreč našli 50-letno vaščanko. Sama je po poročanju Indexa povedala, da je bila napadena doma. Da je napadalec prišel k njej skozi okno. Podrobnosti napada niso znane, le to, da so jo našli v gozdu, kjer je bila zvezana.

Delić je še poudaril, da zdaj še bolj sodelujejo s sosednjo občino Petrovac, pogrešano 89-letnico išče še več ljudi, povezani so z ministrstvom, tožilstvom in policijo, prav tako tudi z gorskimi reševalci.

V vasi je sicer doma več ljudi, ki so se vrnili z dela v tujini. Zaradi sedanjega stanja in strahu pa sta se dva prebivalca že izselila.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.