17:10, čet, 25. Apr

V Lenartu bo ponovno zaživel LEN-ART z obilico koncertov in predstav





Tudi v Lenartu že diši po poletju, tako da že pripravljajo prve večje prireditve, na katere vabi LEN-ART. Te se bodo zvrstile julija, avgusta in tudi septembra.

Ta vikend je priložnost za ogled folkarta in nastop Karneval banda

Že ta vikend prinaša zanimiva in atraktivna dogodka. V petek, 2. julija 2021, ob 21. uri bo v športni dvorani v Lenartu edicija Folkarta. Predstavil se bo Ansambel narodnih plesov in pesmi KUD Sevojno iz Srbije. V nedeljo, 4. julija 2021, pa bo v mestnem parku dr. Jožeta Pučnika nastopil Karneval bend.

Konec julija pa Žan Serčič in Tadej Toš

V okviru prireditev na Zavrhu bo nastopil pevec Žan Serčič v soboto, 17. julija 2021, ob 20. uri na ploščadi pri vili in kavarni Maistrova klet. Konec julija je načrtovan v mestnem parku dr. Jožeta Pučnika v Lenartu v soboto, 31. julija 2021, tudi nastop komika Tadeja Toša.

Avgusta še več prireditev, tudi za najmlajše

Še več prireditev, skupaj z delavnicami za otroke in mnogo drugega pa obljubljajo še avgusta in septembra. LEN-ART tako znova vabi na prijetna druženja, med zvoke in ritme LEN-ART-a. Obljubljajo odlično glasbo, izvrstne komedije, otroške vragolije, barvito folkloro, ki so paša za oči in poživitev za duha. “S prireditvami širimo pozitivno energijo, kratkočasimo in poskrbimo za smeh. Želimo vam veliko lepih kulturnih doživetij,” so zapisali. Celoten program je na spletni strani Občine Lenart.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.