20:13, pet, 19. Apr

V LMŠ smo dokazali, da se da marsikaj, če imaš voljo in trdo delaš





Sem Lidija Divjak Mirnik, stara 48 let, mama dveh najstnikov, žena, aktualna poslanka, po poklicu profesorica sociologije in zgodovine.

Svojo delovno pot sem začela že kot študentka, nadaljevala na Centru na socialno delo, nato na Prvi gimnaziji in III. gimnaziji Maribor ter na Študentskih domovih Univerze v Mariboru, kjer smo skupaj z ekipo obnovili študentske domove za kar 20 milijonov evrov. To si še posebej štejem v čast. Dokazali smo, da se da, če imaš voljo in trdo delaš. Dosegla sem, da je Farmadent ostal v rokah mariborske občine.

Tudi v državnem zboru se je ta moja trma izkazala za uspešno. Kot poslanka sem se ukvarjala predvsem s šolstvom, kulturo in zunanjo politiko. Na področju šolstva sem ministrico nenehno opozarjala, da so ukrepi, ki jih vlada za šole sprejema in potem kot po tekočem traku spreminja, škodljivi za naše otroke, dijake in študente. To potrjujejo tudi raziskave, ki so zaznale povečanje števila debelih otrok in duševne težave otrok – za kar 30 %. Posledice covida bomo čutili še zelo dolgo.

Zdaj nas že poznate, LMŠ je konsistentna stranka – kar smo obljubili, smo tudi izpolnili. Postali smo najboljša poslanska skupina v državnem zboru.

S svojim delom smo dokazali, da v politiki nismo vsi isti.

Še naprej bom v državnem zboru glasna za Maribor, če mi boste 24. aprila 2022 namenili svoj glas. In vsak glas bo štel. Tudi vaš. Zato vas vabim, da na glasovnici obkrožite številko 15 – LMŠ.

Lidija Divjak Mirnik

Naročnik PR objave je Lista Marjana Šarca

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.