22:45, čet, 28. Mar

V Lovrencu na Pohorju nastavljene hrenovke s steklom





“Obveščeni smo bili, da so po travnikih v Lovrencu nastavljeni kosi hrenovk, v katerih so drobni koščki stekla,” so sporočili iz veterinarske ambulante NemoVet.

“Prosimo, bodite izjemno pozorni, da jih ne bi zaužili vaši psi in mačke.”

Če opazite znake, kot so krvavitve iz ust, krvava izbruhana vsebina, krvavo ali zelo temno/črno blato, slabše počutje živali, obiščite veterinarja, poudarjajo.

 

Druge novice

Comment

  • Vanja Osovnikar

    22 marca, 2023

    Žalostne zgodbe, ki jih najbrž pišejo lastniki travnikov in so najbrž, sicer žalostno opozorilo lastnikom sprehajalcev psov. Nobena žival ne je trave polne pasjih drekov. Ravno danes zjutraj sem zopet opazovala sprehajalno dveh cuckov in to gospo, ki ji težko pripišemo, da v bližini vrtca stoji ob cesti in ćaka, da kuža opravi svoje in se brezbrižno odpravi naprej. Nobena travna površina, še zlasti tista za krmo ni prostor za opr.sranje vasih psov. Pa gospa ni edina, vsak dan srečaš take, tudi na pločniku v centru kraja. Pa pri pokopališču, se zjutraj odpelje psa od hiše, da potrebo opravi pod brezami pri mrtvašnici. Prosim vas dragi sokrajani ??? Mogoče pa so potrebni strožji ukrepi občine. Uvesti tudi kazni za kršitelje in dati nekomu pooblastilo, da jih sme izreči. Žal, če je kultura krajanov bolj na psu, bolj na psu od njihovih psov.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.